Even voorstellen... / Gespreksmaatje en Zelfonderzoek.

.. Even voorstellen:...

 Mijn missie: “Vrij Leven – Je bent wat je zoekt”

 

De zoeker in me naar de waarheid achter alles, heeft me levenslang nieuwsgierig gemaakt om horizonten te verkennen waar ik dát hoopte te vinden waarvan ik niet eens wist wát ik nou eigenlijk zocht.

Er was een innerlijk heimwee-gevoel naar ‘iets’ wat ik niet kon benoemen.

Na veel te hebben ervaren waarin het ‘niet’ zat, en dus na berg en dal, en vooral door de dieptepunten en omdwalingen in m’n leven, kwam ik via een boek van Ramana Maharshi “Wie ben ik?” op een pad wat voelde als: Dit is het!!!

Zijn Kernboodschap dat wij veel meer zijn dan alles wat we met onze zintuigen waar kunnen nemen liet me niet meer los. Zijn manier van zelfonderzoek, wijst heel direct naar onze diepste ware essentie voorbij de ‘vorm’.

Wat mij in mijn zoektocht zo heeft geraakt, en verwonderd is dat door te onderzoeken in tradities (of dit nu sjamanisme, religie, de wetenschap, de levens en wijsheden van inspirators zijn), zij steeds wijzen naar hetzelfde simpele feit: Onze ware essentie IS vrijheid, liefde, vreugde en geluk. Zonder identificatie met ‘iets’, en al die thema’s die we meedragen als conditioneringen en zelfbeelden is het ons ware potentieel om dit terug te herkennen en te zijn.

Vanaf 2013 ben ik meerdere keren naar stilteretraites geweest bij Mooji waardoor deze inzichten niet alleen mentaal blijven, maar ook meer en meer in het hart ervaren mogen worden. Ook inspirators als Papaji en Nisargadatta Maharaj blijven mijn wegwijzers.

Vanaf 2010 is de praktijk van naam veranderd in “Vrij Leven” met als motto: “Je bent wat je zoekt”.
Dit als eigen levensrichting en om hierin, wie dat maar wil, mee te laten bewegen. Dát te helpen doorzien en los te laten, wat “Vrij Leven” in de weg lijkt te staan.

Het overdragen en delen van astrologie kennis, voelt voor mij als een ware passie, een pelgrimstocht in de ander en mezelf.Korte levensloop

Na een opleiding tot grafisch vakvrouw en 3 jaar in een drukkerij te hebben gewerkt, ben ik allerlei studies gaan doen in de richting van de natuurgeneeskunde. De interesse in deze richting bracht me tot een opleiding iriscopie, kruidenleer en voedingsdeskundige. Het holistische beeld heeft me in alle facetten altijd geboeid, dus bij 1 richting is het nooit gebleven. Na de opleiding Vegatest in Duitsland heb ik de opleiding tot klassiek homeopaat afgerond, waarna de astrologie opleiding volgde. 

Vanaf 1990 heb ik een eigen praktijk waarin ik steeds tijdelijk even mee mag lopen op het levensavontuur van mensen. Met behulp van magnetiseren, EMDR, bovengenoemde studies en gesprekken. 

En vanaf 2007 is de astrologie voor mij het belangrijkste instrument geworden in het meelopen op iemands eigen ‘pelgrimstocht’. Ook is het overdragen van het mooie vak astrologie aan anderen mijn passie geworden. 


Gespreksmaatje en Zelfonderzoek.

Wil je tijdelijk een maatje, waar je mee wilt sparren om je eigen dingen weer helder te krijgen? Ben je even het spoor bijster? Of heb je even behoefte aan iemand die met je meekijkt in jouw leven? Samen de thema’s ontdekken die jouw ‘vrij leven’ in de weg staan?

Dan ben je welkom.

Wat we als hulpmiddelen kunnen inzetten zijn:

- Gesprekken

- EMDR

- Astrologie

- Meditatie

- Emotioneel lichaamswerk

- Individuele opstellingen 

 

Praat je gemakkelijker en vrijer tijdens een wandeling, dan kunnen we dit combineren.


Voor info of een afspraak kun je mailen naar: ag.hollander@telfort.nl  

 

 

Hoe alles zowel op micro- als macrokosmosgebied in feite hetzelfde is, en vanuit dezelfde harmonieuze frequenties ontstaat vanuit het Niets. Vorm krijgt, verandert, en uiteindelijk weer opgaat in dat Niets. (Het niet-iets, het nulpuntsveld, het Absolute, de Heelheid).

Zonder deze zogenaamde leegte, dit Niets, kan er niet 'iets' bestaan...

Het wonder en geschenk, dat wij dat overvolle Niets zijn, van waaruit we continu toeschouwer zijn van alles wat we zien en ervaren, inclusief de persoon die we denken te zijn... 

Verwondering... Dankbaarheid... Intens geluksgevoel 

 "Relax, Nothing is under control!"